Ευχαριστήριο της ΚΕΔΥ για την επιτυχημένη προβολή στην έκθεση Bridal Expo 2017

0
354

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΥΔΡΑΣ (Κ.Ε.Δ.Υ)

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόθερμα τους επαγγελματίες, που από την πρώτη στιγμή που τους καλέσαμε, ήταν δίπλα μας υλικά και ηθικά στο περίπτερο του Δήμου Ύδρας, στη Bridal expo 2017.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε πολύ τον κ. Κυριάκο Τσαγκάρη για τα αμυγδαλωτά του, που μοιράστηκαν με μεγάλη επιτυχία στους επισκέπτες του περιπτέρου μας. Την κ. Χριστίνα Σταματάκου, την κ. Κυριακή Γεωργακοπούλου, την κ. Ρόζυ Αποστολίδου για τη συμμετοχή τους στο περιοδικό της έκθεσης. Τον κ. Αντώνη Ράμπια, τον κ. Γιάννη Κίτσο, τον κ. Σπύρο Βούλγαρη που εκτός από τη συμμετοχή τους στο περιοδικό Bridal expo 2017, προσέφεραν ένα μεγάλο ποσό για τα έξοδα της συμμετοχής μας στην έκθεση. Για την υλική τους συμμετοχή και την παρουσία τους στο περίπτερο του Δήμου μας, επίσης ευχαριστούμε πολύ την κ. Κατερίνα Βούλγαρη, τον κ. Γιάννη Βούλγαρη και την κ. Ιφιγένεια Μπακρατσά για την επιμέλεια και καθημερινή παρουσία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε επίσης, να εκφράσουμε και στους επαγγελματίες φωτογράφους που συνεργάστηκαν από την πρώτη στιγμή και μοιράστηκαν το φωτογραφικό υλικό τους μαζί μας. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Νικόλαο Κιάφα, την κ. Λίλιαν Παπουτσή που επιμελήθηκε το δημιουργικό του νέου εντύπου μας. Επιπλέον, βοήθησε πολύ στην εύρεση υλικού για τα διαφημιστικά βίντεο γάμου που έχουμε πλέον για την Ύδρα.

Η εξωστρέφεια του Δήμου μας με την παρουσία του σε θεματικές διεθνείς εκθέσεις, εντός και εκτός Ελλάδας, θα βοηθήσει πολύ στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου που όλοι επιθυμούμε.

Σε συνέχεια της συγκεκριμένης έκθεσης ο Δήμος μας κατάφερε και ήρθε σε επαφή με μεγάλα γραφεία διοργάνωσης γάμων και εκδηλώσεων του εξωτερικού, της Κύπρου και της Ελλάδας. Επίσης, είμαστε σε επικοινωνία με επώνυμους σχεδιαστές μόδας της Ελλάδας για τη δημιουργία εκδηλώσεων στο νησί μας. Είμαστε σε επαφή μαζί τους και συνεχίζεται η διαδικτυακή προβολή μέσω bloggers και δημοσιογράφων που ήταν παρόντες στην έκθεση.

Κατόπιν συζήτησης με τον Πρόεδρο του Ζαππείου Μεγάρου κ. Γιώργο Χρίστου και την υπεύθυνη της έκθεσης Bridal expo 2017 κ. Ασπασία Κόντου, προτείναμε τη δημιουργία μιας διεθνούς θεματικής έκθεσης. Μιας έκθεσης στην οποία θα προωθούνται γάμοι και εκδηλώσεις απ΄ όλον τον κόσμο, καθιερώνοντας τη χώρα μας, ως Greek Wedding Destination and Honeymoons.

Σας αποστέλλουμε τα δελτία τύπου της Bridal Expo για την επιτυχία της έκθεσης.

Για άλλη μια φορά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που ήσασταν μαζί μας. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε στην Ύδρα μας, τη θέση που της αξίζει στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΥ

             Μανώλης Καραμήτσος Πρόεδρος ΚΕΔΥ      

            Κατερίνα Μαραγκού Αντιπρόεδρος ΚΕΔΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here