Δήμαρχος Ύδρας: Πραγματοποιήθηκε σήμερα (04/10/2017) ύστερα από αίτημα μου, συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη.

0
104

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (04/10/2017) ύστερα από αίτημα μου, συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη. Ζήτησα από τον Υπουργό να κάνει αποδεκτή την ομόφωνη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του κράτους σύμφωνα με την οποία η Νησίδα Άγιος Γεώργιος ανήκει στον Δήμο Ύδρας. Στη συνάντηση ήταν μαζί μας, ύστερα από σχετική πρόσκληση που τους απηύθυνα, οι Βουλευτές Α΄Πειραιά του Σύριζα κ. Ελένη Σταματάκη και κ. Γεωργία Γεννιά, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Ράππας, η Νομική Σύμβουλος του Δήμου κ. Γεωργία Μαραγκού και η Νομική Σύμβουλος της Περιφέρειας κ. Όλγα Σαββίδου. Την αμέριστη συμπαράσταση στο δίκαιο αίτημα του Δήμου μας έχουν ήδη επίσης εκφράσει και οι Βουλευτές Α΄Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας, Κώστας Δουζίνας και Κωνσταντίνος Κατσαφάδος. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση της Ύδρας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.