Η Κιβωτός της Ύδρας τοποθετεί ταΐστρες για τις γάτες του νησιού.

0
113

Η Κιβωτός σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τις αδέσποτες γάτες του νησιού να επιβιώσουν τον Χειμώνα,τοποθετεί ταίστρες σε περιοχές όπου οι γάτες είναι πολλλές. Οι κατασκευές είναι καλαίσθητες και εναρμονίζονται με τον περιβαλλόν. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όλους να βοηθήσετε στο να διατηρηθούν καθαρές και σε καλή κατάσταση.
Ας διατηρήσουμε το ‘Σπίτι” μας καθαρό και ας επιτρέψουμε στα ζώα να ζήσουν με αξιοπρέπεια!

‘Εχουμε δεχθει μηνύματα από διάφορους φίλους και κάτοικους για τοποθέτηση ταιστρών και στις δικές τους περιοχές. Για την ώρα δεν έχουμε οικονομική δυνατότητα. Επίσης θα πρέπει να είναι σύμφωνοι όλοι οι γείτονες της εκάστοτε περιοχής. Δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να δημιουργήσουμε πρόβλημα και να έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε!

HydraArk

 

Cats Food Stations project – Ταίστρες για τις γάτες του νησιού
Vlichos-Βλυχος
We are having more cats food stations ready for this Winter. Today Vlichos cats got their station. Τhey were very excited to see it!
We hope our efforts and work to be appreciated. Please keep an eye and report any damages. If you walk to Avlaki, Mandraki or Vlichos or another area, have some food and water for them.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.