Έγκριση εκτέλεσης του έργου επισκευής ζημιών από θαλασσοταραχή στον Αλιευτικό Λιμένα Λεοντίου Αίγινας

0
109

Υπεγράφη από τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστο Λαμπρίδη, η απόφαση για την έγκριση εκτέλεσης του έργου επισκευής ζημιών από θαλασσοταραχή στον Αλιευτικό Λιμένα Λεοντίου Αίγινας  (ΑΔΑ: ΨΧΟ14653ΠΩ-ΒΒΨ).

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 100.000,00 Ευρώ (πλέον ΦΠΑ).   Αντικείμενο του έργου είναι όλες οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας του αλιευτικού λιμένα Λεοντίου από τις αλλοιώσεις που έχουν προέλθει από θαλσσαταραχή. Οι παρεμβάσεις αφορούν την αποκατάσταση και ενίσχυση της υφιστάμενης θωράκισης στον αλιευτικό λιμένα Λεοντίου η οποία έχει υποστεί σημαντικές φθορές.

Η λιμενική εγκατάσταση του αλιευτικού λιμένα Λεοντίου περιλαμβάνει προσήνεμο μώλο από φυσικούς ογκόλιθους, υπήνεμο μώλο και περιοσμένους χερσαίους χώρους. Οι επισκευές εντοπίζονται στον προσήμενο μώλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.