Συμβολική επίσκεψη στη νησίδα Άγιος Γεώργιος από τις αρχές και από δημότες της Ύδρας.

0
127
foto: ΥΔΡΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Συμβολική επίσκεψη στη νησίδα Άγιος Γεώργιος πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 13 Μαΐου  από τις αρχές και από δημότες της Ύδρας.
Η επίσκεψη περιελάμβανε Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ μετά του Πανοσ. Αρχιμανδρίτη π. Νεκταρίου Δαρδανού στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης πλαισιωμένος από τον Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, τον Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Π. Μαρκαντώνη, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας, Μπουρλοτιέρηδες της Ύδρας με την παρουσία κόσμου ύψωσε τη σημαία της Ύδρας στον ιστό που πλέον κυματίζει στη νησίδα του Αγίου Γεωργίου.

Στην σημερινή επίσκεψη στη νησίδα του Αγίου Γεωργίου παρευρίσκονταν ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Α. Καλύβας, ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Π. Μαρκαντώνης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Νομική Σύμβουλος του Δήμου Ύδρας κ. Τ. Μαραγκού, ο πρώην Δήμαρχος κ. Κ. Αναστόπουλος, η εκδότης και δημοσιογράφος της “Φωνής της Ύδρας” κ. Ελένη Χριστοδούλου, η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας κ. Μ. Ρούσση, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ύδρας κ. Μ. Κλαδάκη.

πηγή: Ύδρας Πολιτεία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.