Όχι νωρίτερα από τον Απρίλιο του 2019, θα ξεκινήσει η κτηματογράφηση στην Ύδρα.

0
64

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20/2 ενημερωτική συνάντηση του Δημάρχου Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη με τους εκπροσώπους της αναδόχου κοινοπραξίας κτηματογράφησης για την περιοχή της Ύδρας.

Ο Δήμαρχος Ύδρας, ανέφερε ότι: Το προσεχές διάστημα, και όχι νωρίτερα από τον Απρίλιο του 2019, θα ξεκινήσει η κτηματογράφηση στο Νησί μας με προθεσμία τριών (03) μηνών για τους κατοίκους εσωτερικού και έξι (06) μηνών για τους κατοίκους εξωτερικού.

Στην Ύδρα θα λειτουργήσει γραφείο ενημέρωσης σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος μας ενώ το Γραφείο Κτηματογράφησης θα βρίσκεται στον Πειραιά. Μέσα στον Μάρτιο, ύστερα από σχετικό αίτημα του Δήμου μας, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση την οποία μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Για την ημερομηνία της ενημερωτικής εκδήλωσης θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση ενώ μαζί με τους λογαριασμούς ύδρευσης θα αποσταλεί και σχετικό ενημερωτικό έντυπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.