Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Π. Χατζηπέρος: Τα Κύθηρα μαζί με τα Αντικύθηρα θα γίνουν τα 2 “πράσινα” νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

0
164


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30/7/19

Τα Κύθηρα επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, για να συμμετάσχει τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κυθήρων-Αντικυθήρων.
Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο νησί, επισκέφθηκε το κορυφαίο έργο της αποκατάστασης του ΧΑΔΑ και τροποποίησης του σε ΧΥΤΥ. Οι εργασίες οδεύουν προς την ολοκλήρωση τους και η λειτουργία του πρόκειται να ξεκινήσει εντός του Αυγούστου. Στο εν λόγω έργο είναι ενταγμένη και η επαύξηση των απορριμματοφόρων και του μηχανολογικού εξοπλισμού.
Σήμερα το πρωί, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων παρεβρέθηκε στην παραλαβή των 2 καινούργιων απορριμματοφόρων χωρητικότητας 16 και 12 τόνων, αντίστοιχα που έφτασαν στο λιμάνι του Διακοφτίου. Με τα νέα οχήματα, ο στόλος των δημοτικών οχημάτων αναβαθμίζεται πλήρως, παρέχοντας καλύτερες υπηρεσίες προς τους δημότες, αφού τα σημερινά οχήματα είχαν αγοραστεί το 1995-6 και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.
Τα Κύθηρα μαζί με τα Αντικύθηρα θα γίνουν τα 2 «πράσινα» νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων!ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here