«7η FOOD EXPO GREECE 2020» Πρόσκληση για συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής με επιδότηση κόστους περιπτέρου. ​

0
495

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων&Ποτών​ «7​ηFOODEXPOGREECE2020» που θα πραγματοποιηθεί από​7-9 Μαρτίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος στηνΑθήνα,με​επιχειρήσεις τροφίμων καιποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας. Το συγκεκριμένο εκθεσιακό γεγονός διοργανώνεται από την εταιρεία « Forum Α.Ε.».

Η Περιφέρεια Αττικής θα επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 60% για την ενοικίαση περιπτέρων, ενώ το υπόλοιπο 40% θα το επιβαρυνθούν οι ίδιοι οι εκθέτες.Το μέγεθος του περιπτέρου που θα αναλογεί στον κάθε εκθέτη θα είναι 7.5,9 και 10,5 τ.μ.

Προϋπόθεση για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής είναι τα προϊόντατους να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Αττικής (εξαιρούνται οι τομείς ετικετοποίησης και διαφήμισης μιας εταιρείας καθώς και εταιρείες logistics).

Ως εκ τούτου όσες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και τις​​ 20η Ιανουαρίου 2020 ​( δόθηκε παραταση από τις 7/1/2020)

Για περισσότερες πληροφορίες:

Περιφέρεια Αττικής-Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής

Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής και Προβολής της

κ. Μπιτακλή Ελένη τηλ: 2132065772, [email protected]

κ. Σταυρουλάκη Βασιλική τηλ:2132065770, [email protected]κ.

Αντωνόπουλος Αθανάσιος τηλ: 2132065771, [email protected]

Σας ενημερώνουμε ότι δόθηκε Παράταση, που αφορά στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή επιχειρήσεων σε περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων&Ποτών ​«7η FOOD EXPO GREECE 2020». Η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης είναι η 20η Ιανουαρίου 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here